Mindfulness vie kohti terveyttä, tehokkuutta ja mielenrauhaa

Keksisitkö käyttöä selkeälle ajattelulle, energisyydelle, keskittymiskyvylle ja luovuudelle? Oletko  unohtanut, miltä tuntuvat onni, elämänilo ja mielenrauha? Muistatko, miltä tuntuu toimia flow´ssa, virrata elämän virrassa, saavuttaa huipputuloksia, rennosti?

Mindfulness on tieteellisen tutkimuksen tuloksena syntynyt stressinhallintamenetelmä, joka lisää terveyttä, elämänlaatua ja hyvinvointia.

Mindfulnessin vaikutuksia

Mindfulness-menetelmien vaikutukset terveyteen ovat merkittävät. Mindfulness kohottaa mielialaa ja lisää hyvän olon, luottamuksen ja yhteisyyden kokemuksia. Ihmissuhteet paranevat, kun itsetuntemus ja empatiakyky sekä kyky olla aidosti läsnä voimistuvat. Työelämää suoraan hyödyttäviä mindfulnessin vaikutuksia ovat paremmat ihmissuhdetaidot, muistin, oppimiskyvyn ja huomiokyvyn paraneminen sekä luovuuden ja keskittymiskyvyn lisääntyminen. Mindfulnessin voimistama kyky reflektoida omia ajattelu-, tunne- ja toimintamalleja on olennaista aloilla, jotka perustuvat vuorovaikutukseen, luovuuteen ja jatkuvaan oppimiseen. 

Koulutus

Koulutuksessamme opit käyttämään mindfulnessin harjoittamisen keskeisiä menetelmiä ja ymmärrät niiden käyttämisen hyödyt. Alat kuulla kehosi ja mielesi lähettämiä viestejä ja opit reagoimaan niihin niin, että hyvinvointisi lisääntyy. Aloitat kehittymisen kohti omien ajattelu-, tunne- ja toimintamalliesi ymmärtämistä, minkä seurauksena reagoiva toiminta vaihtuu reflektoivaan toimintaan ja vuorovaikutus muiden kanssa helpottuu. Koulutuksen räätälöimme tarpeisiisi sopivaksi.